Inzichten van Propos

 • Zuiderschans in ‘s-Hertogenbosch geopend
  Met trots delen we het nieuws dat Woonzorglocatie Zuiderschans in ‘s-Hertogenbosch op vrijdag 2 juni officieel haar opening vierde. Wat deze locatie zo uniek maakt, is dat het een woonruimte biedt aan zowel bewoners met als zonder zorgvraag. Ondersteund door de aanwezigheid van buurtverbinders die zich vrijwillig twee dagdelen per week inzetten voor onderling contact.
 • Verhuisbericht
  In 2022 vierden wij ons 10-jarig jubileum. Dit vierden wij met een mooie reis naar Marrakesh. Nu hebben wij weer wat te vieren. Vanaf deze week hebben wij ons nieuwe kantoor in gebruik. Een mooie plek om verder door te pakken. Mocht je bij ons in de buurt zijn, kom gerust eens langs aan het Stadhuisplein in Veghel.
 • Specialist in zorgvastgoed
  Het ontwikkelen of aanpassen van zorgvastgoed is een uitdagend proces waar een zorgorganisatie, corporatie of commerciële ontwikkelaar niet dagelijks mee bezig is. In dit complexe speelveld ondersteunen wij onze opdrachtgevers. In de VG Visie Wintergasten Special vertellen wij uitgebreider het verhaal achter ons bedrijf, onze visie en onze expertise.
 • SMO Helmond – nieuwbouw Huize d’n Herd
  Begin 2024 moet op de huidige locatie van Huize d’n Herd in Helmond een nieuw pand staan voor de maatschappelijke opvang voor volwassenen met meervoudige problematiek. Een grote stap in een proces dat al ruim drie jaar loopt. In het artikel leest u meer over hoe SMO terug kijkt op deze periode.