Gebouwprestatieanalyse & vastgoedrekenen

Gebouwprestatieanalyse

De kernactiviteit van uw zorginstelling is het leveren van kwalitatief goede zorg. Een belangrijke voorwaarde hierbij is een gebouw dat daar naadloos bij aansluit. Met onze speciaal ontwikkelde gebouwprestatieanalyse evalueren we op effectieve en adequate wijze de kwaliteit van uw vastgoed. Met de uitkomst krijgt u inzicht in hoe goed uw vastgoed past bij de dagelijkse gebruikers en hoe de functionaliteit van het gebouw eventueel geoptimaliseerd kan worden.

We analyseren uw vastgoed vanuit een zogenoemde hold-/sell-analyse op de volgende gebieden: Strategische kaders (zorgvisie), functionaliteit, technische staat en financiële resultaten.

Met zicht op deze vier onderdelen wordt inzichtelijk welke gebouwen bijdragen aan de organisatie, welke gebouwen aandacht vragen en voor welke gebouwen een nieuwe strategie moet worden bepaald.

Vastgoedrekenen

Onderbouw uw vastgoedinvesteringen om tot een juiste investeringsbeslissing te komen. Of het nu gaat om de waarde van uw vastgoed, of het bepalen van de exploitatietermijn van een pand: beslissingen in vastgoed hebben altijd een financieel gevolg. Daarom is inzicht in de wijze waarop dit financieel gevolg wordt berekend, van groot belang.

Propos Consultancy BV is uw partner op het gebied van vastgoedrekenen, en adviseert u met afgewogen beslissingen over uw vastgoed. We brengen in beeld wat uw vastgoed oplevert, wat het kost en hoe u optimalisatieslagen kunt slaan. We maken financiële doorrekeningen en financiële analyses. Naast de standaard rekenmodellen werken we ook met eigen modellen, die we door onze jarenlange ervaring zelf hebben ontwikkeld. We kunnen daarom voor elke klant een op maat gemaakt rekenmodel ontwikkelen.

Meer weten? Vraag een kennismakingsgesprek aan of neem contact met ons op