Quickscan / second opinion

Quickscan

Hoe staat het met de functionaliteit en technische staat van uw vastgoed? Wat zijn de kansen en mogelijkheden, en welke eventuele aanpassingen zijn nodig om met de veranderende zorgmarkt mee te kunnen bewegen? Met een quickscan beoordelen we uw vastgoedprojecten en -portefeuille. Het is een snelle en effectieve manier om de conditie van uw vastgoed te bepalen. Zo krijgt u inzicht in de kwaliteit en bijbehorende onderhoudsbehoefte.

We onderzoeken niet alleen de staat van de stenen, maar ook het totaalplaatje van het gebouw: denk dan bijvoorbeeld aan indeling, brandveiligheid, technische staat, en gebruik en functionaliteit. Zo heeft u een goede kijk op wat u in uw vastgoedportefeuille heeft, wat u daarmee doet en hoe het eventueel beter kan.

U krijgt een rapport met bevindingen, conclusies en aanbevelingen, vaak ook al met financiële doorrekeningen. Doorgaans is de doorlooptijd van een Quickscan tussen de 2 weken en 2 maanden. Dit is afhankelijk van uw behoefte.

Second opinion

Heeft u een rapportage, businessplan of strategisch vastgoedplan en wilt u daar graag een (extra) paar kritische ogen naar laten kijken? Wij geven graag een second opinion.

Meer weten? Vraag een kennismakingsgesprek aan of neem contact met ons op.