Objectum en Propos bundelen krachten

Inzichten

Objectum en Propos bundelen krachten

Objectum en Propos bundelen krachten

Door het aangaan van een strategische samenwerking bundelen Propos en Objectum de krachten, waarmee wij opdrachtgevers een totaalpakket aanbieden en nog beter kunnen voorzien van huisvestingsadvies. Van strategische vastgoedvraagstukken, scenario- en risicoanalyses en ontwikkelingsstrategieën tot het management van het gehele ontwerp- en bouwproces. Kortom, de ideale partner voor bestuurders en vastgoedafdelingen in de zorg.

Propos & Objectum – dé ideale zorgvastgoedpartner voor zorgorganisaties en woningbouwcorporaties


Alles onder één dak

De krachten van Propos en Objectum vullen elkaar naadloos aan. Wij kunnen nu onze opdrachtgevers nóg beter adviseren en ontzorgen. Propos is een zorgvastgoedspecialist, met kennis van vastgoed voor de zorg in de volle breedte. Tel daar de expertise van Objectum op het gebied van bouwmanagement bij op en we bieden opdrachtgevers een totaalpakket voor zorggerelateerde vastgoedvraagstukken. Naast advisering en procesmanagement behoren eigen ontwikkelopgaven ook tot de mogelijkheden. Kortom, advies van A-Z, alles onder één dak.


Over Objectum
Objectum BV is een bouwmanagement bureau met een breed portfolio in diverse sectoren. Het team van bevlogen adviseurs biedt expertise op het gebied van huisvestingsadvies, planontwikkeling en bouw- en procesmanagement voor het beste resultaat. Dit doen we door alle betrokken partijen binnen het bouwproces met elkaar te motiveren en te verbinden. Optimale samenwerking is hierin de sleutel tot succes, waarbij we altijd de meest kansrijke aanpak kiezen.
Vind hier meer informatie over Objectum.

admin