Vacature Consultant

De complexe werelden van zorg en vastgoed komen samen bij Propos Consultancy BV, hét adviesbureau voor al uw vastgoedvraagstukken en huisvestingsprojecten in de zorgsector.  Als gevolg van onze voortdurende groei en onze vooruitziende visie om proactief in te spelen op veranderingen in de markt, zijn we op zoek naar een:

ERVAREN CONSULTANT

Jouw rol
Als consultant bij Propos Consultancy BV vervul je een dynamische rol. Je bent de sparringpartner voor opdrachtgevers zoals zorginstellingen, woningcorporaties en gemeenten. Hierbij ligt jouw kracht in het verbinden van mensen en partijen. Je biedt strategisch advies en ontzorgt onze opdrachtgevers bij het nemen van beslissingen met betrekking tot hun vastgoedportefeuille. Je hebt de expertise om strategische huisvestingsplannen te ontwikkelen, huisvestingsprojecten te begeleiden en grondige scenario-analyses uit te voeren. Bovendien ben je in staat om projecten te (bege)leiden tot en met de ontwerpfase.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie in een professionele omgeving waar initiatief wordt gewaardeerd. Je krijgt ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het verbreden van je horizon. Je kunt rekenen op een goede werkomgeving, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en hele leuke collega’s.

Wie ben jij?
Als vastgoedadviseur bij Propos Consultancy BV werk je vanuit je expertise en ben je een integraal onderdeel van ons hechte team. Je bent veelzijdig inzetbaar en fungeert als het aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden, hebt het vermogen om hoofd- en bijzaken te onderscheiden en hanteert een ondernemende en zelfstandige werkhouding.

Wat neem je mee?

 • HBO+ werk- en denkniveau.
 • Ruime ervaring (5-10 jaar) binnen het maatschappelijk vastgoed, met specifieke kennis van zorgvastgoed en bouworganisatievormen.
 • Je beschikt over een goed netwerk bij zorginstellingen en/of woningcorporaties.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Sterke cijfermatige vaardigheden, met het vermogen tot interpretatie, analyse en controle.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

    Klaar voor de uitdaging?
    Ben jij de vastgoedadviseur die ons team zoekt? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar jau@proposbv.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!