Vacature Medior ontwikkelaar/adviseur (zorg)vastgoed

De complexe werelden van zorg en vastgoed komen samen bij Propos Consultancy BV, hét adviesbureau voor vastgoedvraagstukken en huisvestingsprojecten in de zorgsector.

Vanwege een structurele groei van onze orderportefeuille en onze toekomstvisie waarbij wij graag proactief willen anticiperen op de veranderingen in de markt, zijn wij op zoek naar een

MEDIOR ONTWIKKELAAR/ADVISEUR (ZORG)VASTGOED

Jouw rol
Als medior ontwikkelaar/adviseur ondersteun je bij het adviseren en ontzorgen van onze opdrachtgevers bij het maken van strategische keuzes inzake hun vastgoedportefeuille. Daarnaast draag je bij aan het opstellen van strategische huisvestigingsplannen, begeleid je diverse huisvestigingsprojecten en ben je in staat scenario-analyses te maken. Je bewaakt de voortgang met betrekking tot budget, tijd en kwaliteit en met wat ondersteuning van collega’s (bege)leidt je projecten van businesscase tot en met de aanbestedingsfase. Je werkt samen in een hecht team en acteert tegelijkertijd vanuit jouw eigen expertise. Hierbij krijg je de ruimte om zelf te ondernemen

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie in een professionele omgeving waar initiatief gewaardeerd wordt. Je krijgt ruime mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en het verbreden van jouw horizon. Je kunt rekenen op een goede werkomgeving, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en hele leuke collega’s.

Wat breng je mee?

  • HBO of WO opleiding Bouwkunde, Technische- of Commerciële Bedrijfskunde, Vastgoed & Makelaardij of soortgelijk.
  • Ervaring (3 tot 5 jaar) als projectontwikkelaar en/of adviseur vastgoed.
  • Ervaring met vastgoedrekenen is een pré.
  • Sterk analytisch denkvermogen.
  • Resultaat- en klantgerichtheid.
  • Een ondernemende en zelfstandige werkhouding.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Sterke cijfermatige vaardigheden.
  • Rijbewijs B.

Klaar voor de uitdaging?

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@proposbv.nl. Wil je eerst meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Joost Augusson; jau@proposbv.nl (06 1298 0523). We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!